Duguláselhárítás

Csatornatisztítás ipari technológiával (WOMA)

A Woma csatornatisztító egy ipari felhasználásra kifejlesztett készülék, mely a magas víznyomást felhasználva, egy erre a célra speciálisan kialakított acélbetétes tömlő segítségével járja át a csatornahálózatot és számolja fel a dugulást.

woma duguláselhárítás

A tömlő végére csatlakoztatott speciális fej előrehaladását a hátrafelé kilövellő víz biztosítja, ami egyben kitisztítja a csatornából a lerakódott szennyeződéseket és megszűnteti a dugulást.

Woma csatornatisztító módszerünk hatékonyságát a nagynyomású (100-120 bar) víz adja, amely akkora mechanikai tisztító hatást generál mely képessé teszi a fejet a legmasszívabb dugulásokon is átjuttatni és a legmakacsabb szennyeződéseket is eltávolítani a csatornarendszerből. Gépünk percenként 100 l vizet használ, mellyel kitakarít mindent, ami a rendeltetésszerű használatot akadályozná!

Milyen típusú dugulásnál célszerű alkalmazni ezt a módszert?

A megfelelő csatornatisztítási technikát a dugulás jellege, és az eldugult csővezeték átmérője határozza meg elsődlegesen. Vékonyabb csöveknél (32-100mm) általában a hagyományos, spirálos megoldás javasolt, viszont nagyobb csőátmérő esetén (100mm felett) pedig általában a Womás megoldás a hatékonyabb, főleg abban az esetben, ha a dugulást iszapos, homokos, törmelékes vagy erősen zsíros szennyeződés okozza.

50mm-300mm szélességű csövekig használható nagy hatékonysággal és eredménnyel, de több ízben sikerrel alkalmaztuk már a technikát 600mm feletti átmérőjű csővezetékek dugulás elhárításánál is.

Ügyelet: +36-20/925-25-28

Csatorna tisztítás (WOMA technológiával) – szolgáltatási területek:

Vissza a kezdőlapra