telefon
24 oras ugyelet
100 garancia
modern technika

Kamerás csatornavizsgálat - kamerás csővizsgálat (50 mm-től 300 mm-es csővastagságig).

A technika fejlődése szinte minden szakmánál jelen van. Nincs ez máshogy a duguláselhárítás, csatornatisztítás, csővizsgálat, csővezeték szerelés területén sem. Napjaink fejlett technikája lehetővé teszi, hogy egy csatorna vagy csővezetéket belülről megvizsgáljunk anélkül, hogy bármilyen bontást végeznénk. A kamerás csővizsgálat és kamerás csatornavizsgálat segítségével gyakorlatilag meghatározható egy dugulás pontos helye, egy csőrepedés mélysége. A vizsgálat a lehető legnagyobb pontossággal mutatja, meg a csővezetékben bekövetkezett probléma eredetét és helyét, így a bontási munkák minimalizálhatók. Jelenleg 50 mm-től 300 mm-es csővastagságig tudjuk elvégezni a kamerás csatornavizsgálatot.Kamerás csővizsgálat

A kamerás cső- és csatornavizsgálattal a rejtett és szabad szemmel nem észre vehető sérüléseket, és a csatorna kivitelezési hibákat kiszűrhetjük, valamint ellenőrizhetővé válik a duguláselhárítás elvégzése után a csatorna tisztítása. Segítségével feltérképezhetővé válik a visszatérő dugulások eredete, és ezzel elősegíti a végleges felszámolását.

A technika továbbá nagy segítség lehet a csatornák és csővezetékek megfelelő elhelyezkedésének megállapításánál, hiszen akár a csatorna lejtése is megállapítható a szerkezettel. A megfelelő lejtés fontos, mert egy "hasasan" lehelyeztetett csatornában kialakult vízzsák, lehet egy állandóan fennálló dugulás eredete. A kamerás cső- és csatorna vizsgálat mára teljesen kiforrott technikává vált. Gyakorlatilag a legkisebb átmérőjű vízvezetéktől a legnagyobb csatornavezetékig, a cső- és csatorna anyagától függetlenül lehet vizsgálni a műszerrel.

Nagy előnye a rendszernek, hogy a csővezeték belsejét úgy tudjuk vizsgálni, és az esetleges hibákat feltárni, azoknak a pontos helyét meghatározni,hogy ehhez semmilyen bontást, földmunkát nem kell elvégezni. Rengeteg visszatérő dugulás és ezzel a vele járó duguláselhárítás munka megelőzhető egy kamerás cső- és csatorna vizsgálattal. Ezen felül a legkisebb repedések felfedezésére is alkalmas, amivel a nagyobb csőrepedések is megelőzhetők.


Rothenberger ROCAM 3 Multimedia berendezésünk főbb tulajdonságai:

   • Levehető monitoros kezelőegység szűk helyen végzett munkához
   • Fotó- és videofelvételek
   • Naplózó szoftver
   • Adatbeírás a billentyűzeten keresztül lehetséges
   • Mechanikus önbeállítású kép
   • Az ellenőrzés hangkommentálása lehetséges
   • 4-szeres zoom funkció
   • A kamerafej pontos távolságmeghatározása digitális méterszámláló megjelenítésével a kijelzőn
   • Giroszkópos kamerafej (mindig álló kép a monitoron)

Kamerás csővizsgálat – szolgáltatási területek:

Veszprém megye
Tapolca
Sümeg
Devecser
Ajka
Balatonfüred
Veszprém
és vonzáskörzetük

Zala megye
Keszthely
Hévíz
Gyenesdiás
Vonyarcvashegy
Balatongyörök
Zalaszentgrót
Zalaegerszeg
és vonzáskörzetük

Vissza a kezdőlapra

Oldal tetejére

Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk Önnek.