Duguláselhárítás

Duguláselhárítás bontás nélkül

Duguláselhárítás bontás nélkül - falbontás nélküli duguláselhárítás!

Duguláselhárítás bontás nélkülVállaljuk fürdőkád, wc, mosdó, mosogató, piszoár, főlefolyó, padlóösszefolyó, szennyvízcsatorna, stb dugulásának szakszerű megszüntetését!

A duguláselhárítás munkafolyamatát nálunk olyan szakemberek végzik, akik többéves munkatapasztalattal rendelkeznek, és munkájukra kellőképpen igényesek. A minőségi szolgáltatások mellé nálunk a kedvezményes árak és garancia párosulnak. A munkánkra vállalt garancia a biztosíték arra, hogy az általunk végzett duguláselhárítást a legnagyobb szaktudással és odafigyeléssel végezzük el.

Alapvető célunk, hogy a dugulás elhárítása folyamán a lehető legkevesebb kárt okozzuk, a lehető legkevesebb okot adjuk további munkák elvégeztetésére. A bontás nélküli duguláselhárítás lényege, hogy a vezetékeket körülölelő falazat megbontása nélkül, korszerű gépekkel végezzük el a csővezeték tisztítását, amennyiben erre lehetőségünk van. A sikeres elhárítást követően így Önnek nem merülhet fel újabb kiadás, Önnek nem kell további munkákat megfizetnie.
Ezeken felül a bontás nélküli duguláselhárítás egy sokkal tisztább munkafolyamat, hiszen se törmelék se sitt nem keletkezik a csővezeték megtisztításakor.

Duguláselhárítás bontás nélkül

WOMA mobil nagynyomású mosóberendezés

• 160 bar nyomás
• 30 liter/perc vízmennyiség
• 60 m tömlő

A fenti paramétereknek köszönhetően az eddigieknél gyorsabban és hatékonyabban tudjuk tisztára mosni a szennyvízvezetékeket!

A dugulás elhárítását Veszprém és Zala megyékben ingyenes kiszállással végezzük!

Gyors, precíz, tiszta munkavégzés!

Bontás csak rendszerhiba esetén!

Ügyelet: +36-20/925-25-28

Duguláselhárítás – szolgáltatási területek:

Vissza a kezdőlapra