Duguláselhárítás

Hőkamerás vizsgálatok

Hőkamerás vizsgálatok

A hőkamerás vizsgálatok hőhidak feltérképezésére, fűtési rendszerek hibáinak felderítésére, felületi nedvesség mérésére és még sok más egyéb területen alkalmazhatók.

Mire jó a hőkamerás vizsgálat?

Hőhidak feltérképezésére:

A hőhidak azok a kritikus helyek, ahol jelentős mértékben szökik a meleg. Cél: Hőhídmentessé tenni az épületet! A hőkamerás vizsgálat segítségével feltárhatja ezeket a helyeket.
Felújítás előtt megmutatja, hogy mely pontokra, helyekre kell különösen gondot fordítani, kész épületnél pedig azt, hogy mennyire sikerült mindezt megvalósítani.

Penészesedik a fala? Meg szeretné előzni a penészesedést?Hőkamerás vizsgálatok

A felületi nedvességmérés segítségével már a penészesedés kezdeti stádiumában detektálható a probléma.
A különböző felületeken megjelenő nedvesség és vízpára kialakulását elsődlegesen a felület hőmérséklete és a belső térben uralkodó páratartalom határozza meg. A hőkamera használatával megtalálhatjuk ezeket a helyeket, így az egészségre is káros penész megjelenését elkerülhetjük.

Homlokzati hőszigetelés, nyílászárócsere után tudni szeretné, hogy mennyire szigetelnek?

A hőkamerás vizsgálat segítségével megállapíthatjuk az esetleges problémákat, melyek adódhatnak a nyílászárók szerkezetének hőszigetelő képességével, tömítetlenségével, beépítésével kapcsolatos problémákból.

Padló és/vagy falfűtés hibáinak felderítéséreHőkamerás vizsgálatok

Egyenetlen falfűtés, vagy padlófűtés esetén hőkamerával megállapítható a hiba helye. Megmutatja a helytelen kialakítást, a rossz beszabályozást, vagy az esetleges dugulást.
A hőkamera használatával azt is megtudhatjuk, hogy merre vannak a falban, padlóban a fűtéscsövek, vagy a melegvíz vezetékek.

Elektromos hibák felderítésére

A túlterhelt vezetékek, csatlakozások, elemek nagy anyagi kárral járó meghibásodást, tüzet okozhatnak. A hőkamera segítségével üzemi körülmények között ellenőrizhető, így megelőzhető a baj.

Ügyelet: +36-20/925-25-28

Hőkamerás vizsgálat – szolgáltatási területek:

Vissza a kezdőlapra